Ciocolată cu lapte cu un echilibru minunat între cacao și lapte – dar fără adaos de zahăr(îndulcit cu maltitol, completat cu vanilie naturală Bourbon).
Gustul și senzația sa în gură se apropie foarte mult de gustul ciocolatelor tradiționale, cum ar fi 823. Aceeași cranț, aceeași senzație, aceeași culoare și luciu frumos.
Topirea, temperarea, răcirea, turnarea etc. funcționează exact în același mod. Proprietățile sale tehnice și comportamentul sunt absolut identice.
Ingrediente: îndulcitor: maltitol (E965(i)), unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulsificatori: lecitină de soia (E322), aromă naturală de vanilie
Valoare energetica pentru 100g de produs: 498 kcal
Valori nutriționale pentru 100g de produs: grăsimi 37g din care saturate 22g, carbohidrați 50g din care zaharuri 7.9g, proteine 6.9g, sare 0.20g
Alergeni: soia
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.