Ce placere pentru prietenii si invitatii dvs. sa isi inmoaie fructele, prajiturile si bezelele intr-o fantana cu ciocolata bine fluidizata! Ciocolata cu Lapte pentru Fantana de la Callebaut este perfecta pentru o astfel de ocazie.
Callebaut isi imbogateste produsele de ciocolata pentru fantanaØ suplimentar cu unt de cacao, pentru a asigura o fluiditate perfecta in fantani si in fondue pe perioade mai lungi de timp.
Mod de folosire: Se topeste in bain-marie, amestecand continuu, fara a se trece de temperatura de 45C. Se tempereaza si se utilizeaza la 28-30 C.
Ingrediente: Zahar 39%, Unt de cacao 29%, Lapte praf integral 21%, Masa de cacao 10,5%, Emulsificatori: lecitina de Soia (E322) <1%, Aroma naturala de vanilie <1%. Substanta uscata de cacao 37,8 %
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte
Livrarea ciocolatei vara: La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolata poate incepe sa se topească si sa recristalizeze sub forma de dare sau pete albe pe suprafata ciocolatei. Acest fenomen se numeste “inflorirea grasimii”. Desi nu are un aspect perfect, ciocolata înflorita este sigura pentru consum si poate fi utilizata in retete. De asemenea dropsurile de ciocolata se pot inmuia si lipi intre ele iar ciocolata sa fie livrata sub forma de bulgari. Ciocolata este sigura pentru consum si poate fi utilizata in retete.
Valori nutritionale medii pe: 100g Energie (kJ): 585 kcal / 2447 kJ Grasimi: 40 g – din care grasimi saturate: 24 g Carbohidrati: 48 g – din care zaharuri: 47 g Proteine: 6.6 g Sare: 0.19 g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Continut min. de LAPTE (%): 19.4%
Total Grasime (%): 40.4%
Fluiditate (picaturi): 5
Continut min. de CACAO (%): 37.8%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 2.5 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.