Caramel Callets combină bogăția ciocolatei cu lapte iconice Callebaut cu aroma de caramel pur. Rezultatul final este o ciocolată cu lapte delicioasă, cu o nuanță bogată de caramel maroniu auriu.
Bucatarii Callebaut sugerează combinarea acestei ciocolata cu arome compatibile caramelului, cum ar fi sarea fină, condimente marocane sau alune, precum și cu arome contrastante cum ar fi fructul pasiunii, mere verzi etc.
Este recomandată pentru: fondue, turnarea în forme, mousse, prăjituri, înghețată, sculpturi de ciocolată, ganaj, decorarea torturilor și prăjiturilor.
Ingrediente: zahăr 37.0%, unt de cacao 26.5%, lapte praf integral 25.5%, masă de cacao 6,5%, lapte praf degresat 2.0%, zahăr caramelizat 1.5%, emulsifiant: lecitină de soia (E322)
Valoare energetica pentru 100g de produs: 566 kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 37,1 g (din care acizi grasi saturati: 22,3 g), Carbohidrati: 49,2 g (din care zaharuri 48,6 g), proteine 8 g, Sare 0,25 , fibre 1,0 g
Alergeni: soia, poate conșine urme de lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.