Este o ciocolată belgiană cu gust echilibrat și aromă caramelizată. Rețeta de ciocolată din lapte nr. 823 este ciocolata cu lapte iconică a lui Callebaut.
Se remarcă prin culoarea sa profundă, caldă, aromele proaspete de cacao prajită și notele de caramel seducatoare.
Pentru a obține un gust perfect echilibrat sunt amestecate boabe de cacao din 3 tări diferite de origine: Coasta de Fildeș, Ghana și Ecuador.
Recomandări de utilizare: fondue, turnarea în forme, mousse, prăjituri, înghețată, băuturi și sosuri.
Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, emulgator: lecitină din soia; aromă de vanilie naturală.
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.