Gustul excelent și calitatea înaltă a ciocolatei Callebaut este dată de abordarea tradițională a Callebaut – producția celor mai bune materii prime, procesele de producție perfect gestionate, tehnologiile de producție de ultimă generație, controlul riguros și desigur, o tradiție uriașă.
W2 este o reteta originala a lui Octaaf Callebaut ce poate fi asociata cu o gamă largă de ingrediente și arome: de la acru la amar, condimente la ierburi și de la fructe la bere.
Pentru a obține un gust perfect echilibrat și rotund, sunt amestecate boabe de cacao din 3 țări diferite de origine: Coasta de Fildeș, Ghana și Ecuador.
Recomandari de utilizare: creme, prajituri, inghetata, bauturi si sosuri.
Ingrediente: unt de cacao, zahăr, lapte sau Lapte praf, aromă de vanilie
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.