Gustul excelent și calitatea înaltă a ciocolatei Callebaut este dată de abordarea tradițională a Callebaut – producția celor mai bune materii prime, procesele de producție perfect gestionate, tehnologiile de producție de ultimă generație, controlul riguros și desigur, o tradiție uriașă.
W2 este o reteta originala a lui Octaaf Callebaut ce poate fi asociata cu o gamă largă de ingrediente și arome: de la acru la amar, condimente la ierburi și de la fructe la bere.
Pentru a obține un gust perfect echilibrat și rotund, sunt amestecate boabe de cacao din 3 țări diferite de origine: Coasta de Fildeș, Ghana și Ecuador.
Recomandari de utilizare: creme, prajituri, inghetata, bauturi si sosuri.
Gust reprezentativ de ciocolata alba care satisface toate preferintele.
Are un gust incantator, cu note pronuntate de lapte, crema, caramel si vanilie, intr-un echilibru perfect.
Cu vascozitatea sa medie, aceasta este o ciocolata extraordinara. Folosita in batoane de ciocolata sau in figuri goale te surprinde prin stralucirea sa satinata si textura atractiva.
Ingrediente: zahar 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia
Valoare nutrițională per 100g de produs: Valoare energetică 2382 kJ / 569 kcal, Grăsimi 35,8 g, din care acizi grași saturați 22,7 g, Glucide 55,4 g, din care zaharuri 55 g, Proteine 6 g, Sare 0,1 g.
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte, nuci sau alte seminte oleaginoase
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Continut min. de LAPTE (%): 22%
Continut min. de CACAO (%): 28%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Total Grasime (%): 35.8%
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 2.5 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.