Această ciocolată pur belgiană are un gust încântător, cu note pronunțate de lapte, cremă, caramel și vanilie, într-un echilibru perfect. W2 poate fi asociată cu o gamă largă de ingrediente și arome: de la acru la amar, de la condimente la ierburi și de la fructe la bere.
Vă puteți baza pe ea pentru a aroma mousses-uri, creme, înghețate, băuturi, sosuri, etc.
Ingrediente: zahăr 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitină de soia <1%; aromă naturală de vanilie <1%
Reteta nr. W2 este o alta reteta originala a lui Octaaf Callebaut, care a crescut in preferintele multor bucatari chefs. Aceasta ciocolata este pur belgiana, deoarece este facuta in principal cu lapte de la vaci care pasesc pe pasuni belgiene si zahar din sfecla de zahar cultivata local.
Cu vascozitatea sa medie, aceasta este o ciocolata extraordinara. Folosita in batoane de ciocolata sau in figuri goale te surprinde prin stralucirea sa satinata si textura atractiva.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 569 kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 35,8 g (din care acizi grasi saturati: 22,7 g), Carbohidrati: 55,4 g (din care zaharuri 55 g), proteine 6 g, Sare 0,1 g.
Alergeni: poate conține soia, urme de lapte, nuci sau alte seminte oleaginoase
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Total Grasime (%): 35.8%
Continut min. de LAPTE (%): 22%
Continut min. de CACAO (%): 28%
Fluiditate (picaturi): 3
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 1 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.