Ciocolată albă cu caramel și gust intens dar foarte bine echilibrat, cu note bogate de toffee, unt, frișcă și o picătură de sare incitantă.
Ingrediente: Unt de cacao, zahar, Lapte praf integral, zahar din lapte (Lactoza), zer praf (Lapte), Lapte praf degresat, zahar caramelizat 2%, emulsificator- lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 571 kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 37,1 g (din care acizi grasi saturati: 22,5 g), Carbohidrati: 50,8 g (din care zaharuri 50,3 g), proteine 8 g, Fibre 0 g, Sare 0,51 g.
Alergeni: soia, poate conșine urme de lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Fluiditate (picaturi): 3
Tip Produs: ciocolata veritabila
Total Grasime (%): 37.1%
Continut min. de CACAO (%): 30.4%
Continut min. de LAPTE (%): 28.3%
Forma de prezentare:dropsuri
Unt de Cacao (%): 30.4%
Mod de ambalare: punga
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.