Orange Callets, realizată cu ciocolată albă Callebaut Belgiană, combină un gust dulce și cremos cu gustul dulce-amărui de portocală.
Traieste viata in culori! Iata o ciocolata grozava pentru a semna creatiile tale cu o surpriza de culoare si aroma. Orange Callets, realizate cu ciocolata alba Callebaut Belgiana, combina un gust dulce si cremos cu gustul dulce-amarui de portocala.
Cu fluiditatea ei standard (3 picaturi), puteti utiliza Orange Callets pentru aceeasi gama larga de aplicatii ca si ciocolatele traditionale Callebaut. Puteti sa o folositi pentru a adauga detalii colorate figurinelor si pralinelor goale sau pentru a crea decoratiuni colorate.
De asemenea este minunata pentru aromatizarea cremelor si umpluturilor, mousses-urilor si produselor de patiserie cu o aroma racoritoare.
Topirea, temperarea si racirea functioneaza exact la fel ca la ciocolatele Callebaut clasice de culoare alba.
Orange Callets sunt realizate cu culori 100% fara AZO.
Recomandata pentru: fondue; turnarea in forme; prajituri; inghetata; sculpturi de ciocolata; ganaj; decorarea torturilor si prajiturilor
Ingrediente: zahar, unt de cacao 29%, lapte praf integral, emulsificator: lecitina din soia, aroma naturala de portocale, colorant: E160e, aroma naturala de vanilie.
Alergeni: soia, poate conșine urme de lapte
Valoare energetica pentru 100g de produs: 559 kcal
Valori nutritionale pentru 100g de produs: grasimi: 34 g (din care acizi grasi saturati: 20 g), Carbohidrati: 59 g (din care zaharuri 58 g), proteine 5,1 g, Sare 0,18 g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Total Grasime (%): 35.4%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Fluiditate (picaturi): 3
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Vrac 1kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.