Lemon Callets, realizată cu ciocolata albă Callebaut Belgiană, combină dulceața cremoasă de caramel cu gustul acrișor de lămâie.
O ciocolata grozava pentru a semna creatiile tale cu o surpriza de culoare si aroma. Lemon Callets, realizate cu ciocolata alba Callebaut Belgian, combina o dulceata cremoasa de caramel cu gustul acrisor de lamaie.
Cu fluiditatea sa standard (3 picaturi), puteti utiliza Lemon Callets pentru aceeasi gama larga de aplicatii ca si ciocolatele traditionale Callebaut.
Lemon Callets sunt minunate pentru a adauga detalii colorate figurinelor si pralinelor goale sau pentru a crea decoratiuni colorate pentru prajituri si deserturi.
De asemenea sunt minunate pentru a aroma cremele si umpluturile, mousses-urile si produsele de patiserie, cu o aroma racoritoare.
Topirea, temperarea si racirea functioneaza exact la fel ca la ciocolatele Callebaut clasice de culoare alba.
Lemon Callets sunt realizate cu culori 100% fara AZO.
Recomandata pentru: fondue, turnarea in forme, mousse, prajituri, inghetata, sculpturi de ciocolata, ganaj, decorarea torturilor si prajiturilor.
Ingrediente: zahar, unt de cacao 27,5%, lapte praf integral, emulsificator: lecitina din soia, colorant: E132, E100, aroma naturala vanilie.
Alergeni: soia, poate conșine urme de lapte
Valoare energetica pentru 100g de produs: 559 kcal
Valori nutritionale pentru 100g de produs: grasimi: 34 g (din care acizi grasi saturati: 20 g), Carbohidrati: 59 g (din care zaharuri 58 g), proteine 5,1 g, Sare 0,18 g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Total Grasime (%): 33.7%
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Continut min. de CACAO (%): 27.5%
Tip Produs: Ciocolata Veritabila
Fluiditate (picaturi): 3
Forma de prezentare: Dropsuri
Mod de ambalare: Punga 2.5 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.