Ciocolată belgiană intensă – bogată în cacao, cu gust puternic. Rețetă specială cu conținut mai mic de unt de cacao, rezistă la temperatura cuptorului până la 200°C.
Acest baton de ciocolata veritabila neaga, termostabila, cu minim 44% cacao si o lungime 8 cm, este ideal pentru produsele de panificatie (cornuri, croissante) care necestita coacere.
Ingrediente: zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, aroma naturala de vanilie.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 495 kcal
Valori nutritionale: medii pe 100g/produs: grasimi: 25,6 g (din care acizi grasi saturati: 15,3 g), Carbohidrati: 56,9 g (din care zaharuri 53,4 g), proteine 5,3 g, Sare 0,01 g.
Alergeni: poate conșine urme de lapte
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros, ferite de lumina soarelui și o temp 12 – 20°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis.
Total Grasime (%): 25.6%
Continut min. de CACAO (%): 44%
Tip Produs: ciocolata veritabila
Continut min. de LAPTE (%): 0%
Forma de prezentare: baton
Mod de ambalare: cutie 1.6 Kg
LIVRAREA CIOCOLATEI PE PERIOADA VERII:
La temperaturi peste 26°C, untul de cacao din produsele de ciocolată poate începe să se topească și să recristalizeze sub formă de dâre sau pete albe pe suprafața ciocolatei.
Acest fenomen se numește “înflorirea grăsimii”. Deși nu are un aspect perfect, ciocolata înflorită este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.
De asemenea dropsurile de ciocolată se pot înmuia și lipi între ele iar ciocolata să fie livrată sub formă de bulgări. Ciocolata este sigură pentru consum și poate fi utilizată în rețete.