Fondant alb 15 kg-de zahăr destinată finisării produselor de cofetărie. Masă densă și plastică ce se usucă rapid pe suprafața prăjiturilor și gogosilor, creând un strat lucios, alb ca de zăpada.
Masa fondantă poate fi folosită și ca umplutură pentru praline și bomboane de ciocolată, dar și ca bază pentru obținerea unei game largi de produse de cofetărie.
Excelent pentru orice desert dar mai ales pentru inconfundabila Amandina. Se foloseste cu usurinta printr-o usoara incalzire, amestecand frecvent pentru a obtine o consistenta potrivita glazurarii. Se poate da un plus valoare cu un adaos de pudra de cacao sau prin colorare cu diversi pigmenți alimentari.
INGREDIENTE : zahăr, sirop de glucoză, apă.
Declaratie nutritionala 100grame: Valoare energetică 1522 kJ / 358 kcal, Grăsimi 0 g, din care acizi grași saturați 0 g, Glucide 90,5 g, din care zaharuri 82,1 g, Proteine 0 g, Sare 0 g.
Stocare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, ferite de lumina soarelui la o temperatură de max. 28°C.