Pastă de zahăr folosită pentru acoperire și modelarea florilor, frunzelor din zahăr, a figurinelor și a alte piese decorative.
Utilizare:
Pasta se frământă până ajunge la consistența potrivită. Poate fi diversificată prin adăugarea de colorant și aromă.
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, grăsime vegetală, apă, solvent (glicerol E422), amidon de grâu, agent de îngroșare (CMC E466), conservant (sorbat de potasiu E202), colorant (roșu Allura E129), aromă de vanilie identică cu cea naturală.
Valoare energetica pentru 100g de produs: 407 kcal
Valori nutriționale pentru 100g de produs: proteine 0g, carbohidrați 84.4g, zahăr 73.6g, grăsimi 7.3g, fibre 0.2g, sodiu 0.563g
Depozitare: Se pastrează în locuri întunecate, uscate, fără miros și ferite de lumina soarelui la o temp. de max. 25°C. După fiecare utilizare păstrați ambalajul închis. Producție Turcia